Δημ. Σούτσου 46, Αμπελόκηποι, Αθήνα

  (+30) 210 64 30 680, (+30) 693 26 52 458

Φίλες και Φίλοι μας, με πολλή χαρά σας καλωσορίζουμε στην πρώτη δράση μας της νέας περιόδου, που είναι η εκδορμή μας στο Τολό και στο Ναύπλιο. Το σημερινό μας πρόγραμμα θα είναι χαλαρωτικό, χωρίς ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικά μοναστήρια, μουσεία και άλλα όπως συνήθως.

Το πρωί θα πάμε στο γραφικό Τολό με την υπέροχη αμμουδιά και τα καθαρά νερά όπου μπορούμε να χαρούμε τη θάλασσα και το μπάνιο μας, να ηρεμήσουμε αγναντεύοντας τα νησάκια Κορωνήσι, Ρόμβη και Δασκαλιό που είναι απέναντι στην παραλία. Στο Τολό θα έχουμε το μεσημεριανό μας φαγητό στη γνωστή παραλιακή ψαροταβέρνα "Το Στέκι" που σερβίρει ψαρικά, κρεατικά και μαγειρευτά.

Το απογευματινό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει την επίσκεψή μας σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας, το ρομαντικό Ναύπλιο. Εδώ μπορούμε να περπατήσουμε στα στενά δρομάκια του με τα κομψά βενετσιάνικα σπίτια, να θαυμάσουμε τα νεοκλασικά αρχοντικά, να κάνουμε ένα ωραίο περίπατο στο λιμάνι και να απολαύσουμε ένα καφέ, ένα γλυκό ή ένα παγωτό, με θέα το ξακουστό Μπούρτζι.

Είμαστε μια ωραία παρέα, με καλή διάθεση και θα περάσουμε υπέροχα!!!

Στοιχεία επικοινωνίας

 branch

 Σύνδεσμος Κεντρικιάδων Κωνσταντινούπολης

Δημητρίου Σούτσου 46, Αμπελόκηποι 115 21, Αθήνα, Ελλάδα

  Τηλέφωνο: (+30) 210 64 30 680, (+30) 693 26 52 458

  Email: kentrikiades@gmail.com

  Website: www.syndesmoskentrikiadon.gr