Δημ. Σούτσου 46, Αμπελόκηποι, Αθήνα

  (+30) 210 64 30 680, (+30) 693 26 52 458

Μετά τη Γενική Συνέλευσή μας το Μάρτιο του 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κεντρικιάδων, παράλληλα με το εκτενές φιλανθρωπικό του έργο και τη συνέχιση των άλλων πολλαπλών εκδηλώσεών του, αποφάσισε μία σειρά νέων πρωτοβουλιών, συνεργασιών και δράσεων. Όλες οι νέες αποφάσεις θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται σταδιακά από την έναρξη της νέας περιόδου Σεπτεμβρίου 2019. Η πρώτη εξ αυτών είναι η δημιουργία "Ομίλου Θεάτρου". Η ενασχόληση με το Θέατρο μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι και πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι γιατί μας προσφέρει παιδεία, πολιτισμό και ψυχαγωγία.

Ένα σημαντικό, εξ' άλλου, στοιχείο του πολιτισμού της Κωνσταντινούπολης είναι το "ερασιτεχνικό θέατρο". Εμείς που υπήρξαμε μαθητές και μαθήτριες των Ελληνικών Σχολείων της Πόλης έχουμε ζήσει αυτές τις χαρές και τις συγκινήσεις και πάντα με υπερηφάνεια αναφερόμαστε στις αξιοζήλευτες παραστάσεις μας και στους εξαιρετικούς και αξέχαστους Σκηνοθέτες "Δασκάλους", όπως ήταν ο Γεώργιος Ρούσσος, ο Σπύρος Λίνας, ο Σάββας Μελόπουλος και άλλοι καταξιωμένοι παλαιότεροι αλλά και νεώτεροι αυτών Σκηνοθέτες.

Σε αναβίωση αυτής της ωραίας εποχής και δημιουργίας μιας νέας, σύγχρονης ερασιτεχνικής και αξιόλογης Θεατρικής Σκηνής, εδώ στην Αθήνα, ο Σύνδεσμος Κεντρικιάδων καλεί τα Μέλη της Κωνσταντινουπολίτικης Κοινότητας, τους Νέους Εθελοντές της ΟΙΟΜΚΩ και όσους είναι Φίλοι και Φίλες του Θεάτρου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον Όμιλο Θεάτρου.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου και οι συναντήσεις για τα Σεμινάρια θα γίνονται στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών (Δημ. Σούτσου 46, Αμπελόκηποι) όπου είναι και ή έδρα του Συνδέσμου Κεντρικιάδων.

Η δράση του "Ομίλου Θεάτρου" του Συνδέσμου μας τελεί υπό την Αιγίδα της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙΟΜΚΩ).

Επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα :210 64 30 680, 210 64 24 826, 693 26 52 458 και στο e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                Η Γεν. Γραμματέας

΄Ολγα Χάρτμαν                                                              Μαρία Περλορέντζου

Στοιχεία επικοινωνίας

 branch

 Σύνδεσμος Κεντρικιάδων Κωνσταντινούπολης

Δημητρίου Σούτσου 46, Αμπελόκηποι 115 21, Αθήνα, Ελλάδα

  Τηλέφωνο: (+30) 210 64 30 680, (+30) 693 26 52 458

  Email: kentrikiades@gmail.com

  Website: www.syndesmoskentrikiadon.gr