Δημ. Σούτσου 46, Αμπελόκηποι, Αθήνα

  (+30) 210 64 30 680, (+30) 693 26 52 458

Αγαπητά μας Μέλη, Φίλες και Φίλοι,

Έφτασε κι ο μήνας της Μεγάλης Γιορτής των Χριστουγέννων!!! Σας περιμένουμε με πολλή χαρά στις νέες και ευχάριστες εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας που ετοιμάζουμε με φροντίδα και αγάπη.

- Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022: Θα παρακολουθήσουμε το αριστούργημα του Τσάρλι Τσάπλιν «Τα Φώτα της Πόλης» σε απογευματινή παράσταση στο Θέατρο REX. Είναι ένα ιδιότυπο μιούζικαλ με ζωντανή μουσική, τραγούδια και δράση.

- Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022: Το Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλεί όσους και όσες υπήρξαν μαθητές και μαθήτριες του αγαπημένου μας Σχολείου του Κεντρικού καθώς και τις φίλες και φίλους του Συνδέσμου μας σε μια απογευματινή προΧριστουγεννιάτικη Γιορτή με τσάι και εδέσματα που θα ετοιμάσουν οι κυρίες του Δ.Σ. Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές, φέρτε και από ένα αντίγραφο κάποιας φωτογραφίας από τα μαθητικά σας χρόνια όπου θα έχετε γράψει την τάξη σας, το έτος και ονόματα συμμαθητών/τριών σας. Σας περιμένουμε ώρα 6:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών, Δημ.Σούτσου 46, Αμπελόκηποι, στον 6ο όροφο. Θα διατίθενται προσκλήσεις και για την Κοπή της Πίτας του Κεντρικού μας.

- Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023: Θα γιορτάσουμε τον ερχομό της Καινούργιας Χρονιάς με ένα ωραίο μουσικό πρόγραμμα και πλούσιο μεσημεριανό γεύμα που θα συνοδεύεται με καφέ και την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας. Η εκδήλωσή μας θα λάβει χώρα στο Κέντρο ‘’Ελλάδος Εικόνες’’, Λεωφ. Ποσειδώνος 10, Άλιμος. Ώρα προσέλευσης 2:30 μ.μ. Παρακαλούμε για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης να προμηθευθείτε έγκαιρα τις προσκλήσεις σας.

- Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023: Ώρα 6:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών. Προγραμματίζουμε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την αναβάθμιση της υγείας μας και γενικά της ζωής μας με τίτλο «ΕΥ ΖΗΝ». Όλοι και όλες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση αυτή θα παραλάβουν ένα χρήσιμο δώρο. Σύντομα θα ανακοινώσουμε νεώτερα και λεπτομέρειες για τις εισηγήσεις.

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές, Χαρούμενα Χριστούγεννα, υγεία και αγάπη!!!

Με θερμούς χαιρετισμούς από το Διοικητικό Συμβούλιο,


Η Πρόεδρος: Όλγα Χάρτμαν                         Η Γεν. Γραμματέας: Μαρία Περλορέντζου

Στοιχεία επικοινωνίας

 branch

 Σύνδεσμος Κεντρικιάδων Κωνσταντινούπολης

Δημητρίου Σούτσου 46, Αμπελόκηποι 115 21, Αθήνα, Ελλάδα

  Τηλέφωνο: (+30) 210 64 30 680, (+30) 693 26 52 458

  Email: kentrikiades@gmail.com

  Website: www.syndesmoskentrikiadon.gr